Belysning

Välkommen till Mörbylånga Elservice AB! Under många år har våra elektriker hjälpt kunder på Öland och i Kalmar med omnejd med att installera och montera bland annat belysning. En bra belysning kan lysa upp vilket hem eller arbetsplats som helst! Våra elektriker installerar och monterar lampor, dimmers och armaturer där du vill ha dem.

Installation och montering av belysning

Ett hem eller ett kontor kan verkligen lyfta med rätt installation och montering av belysning. Många av våra kunder vet på förhand var och hur de vill ha belysningen monterad men ibland förändras detta när de får förslag på förbättringar från oss. Givetvis utgår vi alltid ifrån just dina specifika önskemål och behov och det är just därför vi alltid försöker hitta den bästa lösningen för just dig och din fastighet. Installation och montering av belysning kan på förhand tyckas vara enkelt men det finns en hel del att tänka på inför ett sådant arbete och några av sakerna är:

  • Ljusspridning
  • Elbelastning
  • Utseende
  • Framkomlighet

Givetvis finns det ytterligare punkter att lägga till och det är självklart vi delar med oss av vår kompetens och erfarenhet när vi är på plats och ska installera just din belysning.

Om du har frågor rörande installation och montering av belysning och du befinner dig på Öland eller i Kalmar med omnejd är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag. Vi hjälper dig gärna från start till mål.