Er Målare på Öland och i Kalmar

Välkommen till Mörbylånga Elservice AB!

Vi har god kunskap och lång erfarenhet om de moment som ingår i ett högkvalitativt måleriarbete. Våra målare målar inner- och ytterväggar. Vi utför även tapetsering. Nedan följer ett axplock ur de måleritjänster som vi erbjuder våra kunder.

  • Invändig och utvändig målning
  • Tapetsering
  • Våtrumsmålning
  • Underhållsmålning av fönster

Våra målare utgår ifrån Mörbylånga och Färjestaden och vi har kunder över hela Öland samt Kalmar med omnejd och många av de kunder som anlitar våra målare ser oss som det självklara valet av måleri. Varför? Vi är ganska säkra på att våra kunder blir nöjda med vårt utförda arbete då vi alltid arbetar efter ledord som noggrannhet, kvalitet, pålitlighet och kundfokus. Det är något vi tar med oss till varje projekt oavsett storlek.


Målare med lång erfarenhet

Vi på Mesab har lång erfarenhet som måleri och våra målare har hög kompetens inom området. Denna gedigna erfarenhet och djupt gående kompetens som vuxit ur vår historia gör att vi kan ta oss an de flesta måleriarbeten, oavsett hur förutsättningarna ser ut.

Om du har funderingar eller frågor rörande våra måleritjänster är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälpar dig gärna på vägen.


Behörighet i våtrumsmålning

Vi har certifiering ifrån MVK – Måleribranschens Våtrumskontroll.